100% werkende retouren tegen een scherpe prijs
Op werkdagen voor 16:00u besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50,-
14 dagen recht van retour
 

Duurzaamheid

Onze milieuvriendelijke verpakkingen

Gebruikte kartonnen verpakkingen zijn milieuvriendelijker. Door de dozen opnieuw te gebruiken spaar je het milieu en zorg je voor een betere wereld. Win-win dus! Daarom worden onze gebruikte dozen ook wel 'groene dozen' genoemd: een verantwoorde keuze.

 

Groene dozen

Bij ons kies je altijd voor het meest duurzame alternatief. Dat zijn onze 'groene' dozen. Een ‘groene’ doos is een hele belangrijke keuze! De dozen zijn al een keer gebruikt. Het kan dan ook zijn dat er gebruikssporen aanwezig zijn op de doos. Dit houdt in dat de doos bedrukt kan zijn, of dat de doos taperesten kan bevatten

 

Waarom gebruikte dozen gebruiken?

✓ Simpele manier om het milieu te ontlasten

✓ In goede staat en prima te hergebruiken

 

Duurzame oplossing

Een ‘groene’ verpakking is een gebruikte verpakkingsdoos, maar tevens een doos uit een restpartij of een overproductie. Het is een doos die nog in een goede staat verkeert en daarom prima te hergebruiken is. Kortom, een duurzame oplossing voor het behoud van ons milieu.

Ook jij kunt meewerken aan deze duurzame oplossing. Heb je een verpakkingsdoos over? Gooi deze niet weg! Gebruik hem voor een andere verzending. Heb je er meer of zelf pallets?  Wij nem deze dozen graag van je over. Stuur een bericht naar: info@2dekansje.com  en vul ons verkoopformulier in en wij komen de dozen bij je ophalen. Op deze manier houden we samen het milieu schoon!

De dozen zijn al een keer gebruikt. Het kan dan ook zijn dat er gebruikssporen aanwezig zijn op de doos. Dit houdt in dat de doos bedrukt kan zijn, of dat de doos taperesten kan bevatten.

Verantwoord kopen, zonder dat je er extra moeite voor hoeft te doen!

 

Wij hergebruiken dozen. Dit levert het mileu diverse voordelen op.

Elke ton herbruikbare golfkarton bespaart:

✓ 266 kg luchtverontreiniging

✓ 3 m3 stortcapaciteit

✓  2.026 km brandstof voor gemiddelde auto

✓  20.000 liter water

Alle verpakkingen controleren wij zorgvuldig net als onze producten om ze vervolgens te gebruiken voor 2dekansje.com. Geef het door aan jouw retailer in de buurt kies voor duurzaamheid, kies voor ‘groene’ dozen!

 

Wat wij doen met de hergebruikte verpakkingen:

✓  Lege dozen en andere materialen bewaren en gebruiken bij het verpakken van andere producten.

✓  Grote stukken afvalkarton verwerken tot opvulmateriaal voor breekbare producten. 1 m3 afvalkarton geeft circa 2,5 m3 vulmateriaal voor ons.

✓  Oud papier versnipperen en gebruiken als opvulmateriaal.

Laatst bekeken