Menu
0

Tweedekans Apple iPhone

Tot wel 60% goedkoper dan een gloed nieuwe iPhone, bewust kiezen voor duurzaamheid en standaard 2 jaar garantie! Wij blazen de Apple iPhone ‘s een nieuw leven in door ze een tweede kans te geven, doe jij dat ook?

 Lees meer..
Tweedekans Apple iPhone

Waarom refurbished?

De refurbished Apple iPhone‘s die door ons aangeboden worden dragen bij aan een duurzamere leefomgeving wat betreft de ecologische voetdruk die men achterlaat. Door over te gaan naar aankoop van een refurbished Apple iPhone kunnen wij u ook verzekeren van het gemak en nieuwe innovaties en technologische ontwikkelingen die een Apple telefoon normaliter aanbiedt wat betreft de processors. Chips en meer.

Zo is er ook sprake van een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De prijs van een refurbished Apple iPhone is 60% lager tot in vergelijking met een nieuwe iPhone die je zou aanschaffen. Naast dat bieden wij u zekerheid aan met het leveren van Apple iPhone in een A-grade staat (Zo goed als nieuw) door onze telefoons een kwaliteitscheck te geven met het keurmerk refurbished.

Refurbished Apple telefoons voor iedereen

Ook binnen onze assortiment bieden wij een breed productlijn aan wat betreft de refurbished iPhone ’s denk hierbij aan verschillende iPhone ‘s aan met verschillende kleuren, GB en designs. Zou je een rode iPhone willen? Of toch een blauwe? Hou je van veel foto’s en of video’s maken en meer geheugen nodig? Of toch een betere chip en processor? Zo kunnen wij u een Refurbished Apple iPhone garanderen die bij jou past!

Garantie

Bij een aankoop van de refurbished Apple telefoon wordt ook een garantie gegarandeerd van twee jaar.

 

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

De keuze voor een nieuwe iPhone is niet snel gemaakt voor iedereen. Er zijn verschillen soorten iPhone ‘s die op de markt zijn gebracht met de een met een betere camera de andere met een betere processor, zo kunnen wij jou helpen bij het maken van de juiste keuze.

Opslagcapaciteit

Met de opslagcapaciteit wordt bepaald hoeveel apps, foto’s en video’s en documenten je op je telefoon kunt bewaren. Het is vooraf erg belangrijk na te denken over de opslagcapaciteit die je nodig zult hebben bij het gebruik maken van de telefoon, aangezien de opslagcapaciteit niet uitbreidbaar is van de iPhone.

64 GB

Een Refurbished iPhone met een opslagcapaciteit van 64 GB is geschikt voor een gemiddelde gebruiker van apps, media en spelletjes.

128 GB

Een refurbished iPhone met een opslagcapaciteit van 128 GB is geschikt voor een grootgebruiker die regelmatig veel foto’s en video’s maakt en veel apps gebruikt.

De nieuwste iPhone ‘s hebben een energiezuinige processor waarmee je dus langer video’s kan bekijken en hele dag door je social media kan scrollen. Zit je dus heel de dag het liefst op je telefoon? Ga dan voor de nieuwste telefoon en nieuwste chip.

Hou je ervan om kwalitatieve foto’s te maken, kies dan een iPhone met drie cameralenzen in plaats van 1 of 2.

Kan jij ook niet kiezen tussen al die kleuren? De meest gekozen kleuren zijn de basic kleuren; Space Grey en zwart. Wil je toch voor iets nieuws gaan? Ga dan voor de populaire nieuwe kleuren zoals rood, groen, blauw en roze. Ben je toch na een tijdje je kleur zat, kun je altijd nog een hoesje aanschaffen!

Accessoires

Op deze pagina vind je een overzicht van verschillende accessoires om jouw iPhone compleet te maken. Voorzie je toestel bijvoorbeeld van een hoesje of een screenprotector om je smartphone zo lang mogelijk in goede conditie te houden

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €800
Merken