100% werkende retouren tegen een scherpe prijs
Op werkdagen voor 16:00u besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50,-
14 dagen recht van retour
 

Over ons

Untitled-Design

 

Over 2dekansje.com

Dagelijks worden er miljoenen artikelen online gekocht. Met een aantal van deze producten is men minder blij of is het toch nét niet wat we ervan hadden gedacht; we gaan het retourneren. Vaak zijn de producten nog gloednieuw en anders heeft het een kapotte verpakking, klein krasje of deukje. In welk geval dan ook is het product nog 100% technisch in orde.

De meeste retailers vinden retouren echter toch nog steeds een doorn in het oog. Daarom ligt het soms te verstoffen in een magazijn of wordt het zelfs vernietigd!

Dit vinden wij een doodzonde en daarom geven wij deze producten een tweedekans door ze te controleren en te kwalificeren! Beter voor de wereld en beter voor jou doordat de prijs minimaal 15% lager ligt dan normaal. :-)

 

2dekansje.com is dé duurzame marktplaats voor tweedekans-producten.

Waarom steeds maar nieuwe producten kopen als er zoveel geproduceerd is en licht weg te stoffen in magazijnen van retailers? 2dekansje.com maakt nieuwe producten betaalbaar én werkt naar een duurzamere wereld. Onze missie is om de tweedekans-producten een tweede leven te geven door het aan het grote publiek te presenteren. Dit doen we door consumenten beter bekend te maken met hergebruik van tweedekans-producten en daarnaast help je het milieu en portemonnee. Zeg NEE tegen nieuw, en kies voor tweedekans-producten! Zo help je het milieu, bespaar je geld en voel je goed!  :-)

Bekijk hier ons brede aanbod van tweedekans producten.

Verkopen kan via onze DIY-service (nu nog alleen voor B2B klanten)

 

Snelle levering

Op het moment dat je een product bij ons besteld wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Daarom proberen wij jouw aankoop altijd vóór 17u op de post te doen zodat je hem de volgende dag in huis hebt. Gemiddeld is je bestelling binnen 1-2 werkdagen in huis.

In alle gevallen ontvang je een track & trace code waarmee je de bestelling kunt volgen. Met deze code kan je inschatten wanneer je thuis moet blijven om je aankoop te ontvangen. New Returns verstuurt altijd met de beste partners in Nederland: PostNL en DHL.

 

Bedrijfsinformatie 

2dekansje.com is onderdeel van de organisatie New Returns BV. Zie hieronder voor meer informatie.

New Returns BV
BTW nr: NL859020332B01
KVK nr: 72185643
Adres: Hoeksteen 72A, 2132MS Hoofddorp
Telefoon: +31628469369
Email: info@2dekansje.com

 

Ons verhaal

Enri Meijers, Achraf Aoulad Abdelaziz en Hugo le Conge Kleyn richtten in 2018 2dekansje.com op met als missie de retourenmarkt te innoveren en te verbeteren. Na jaren lang gewerkt te hebben binnen de ecommerce voor grote retailers liepen ze altijd tegen hetzelfde (duurzame en financiële) probleem aan: Retouren. Dit is de meeste kostbare en milieuonvriendelijke proces met alleen maar verliezers. Dit terwijl de producten gewoon kwalitatief goed zijn. Dat kan beter en slimmer dachten ze! Er moet een algemeen kanaal zijn waar je geen tweedehandsproducten kunt kopen, geen nieuwe producten, maar tweedekans-producten.

Met geen budget en geen team begonnen ze retouren te verkopen voor klanten vanuit hun kantoorpand dat totaal niet geschikt is voor retourverwerking. Inmiddels is 2dekansje.com uitgegroeid tot een power-team van developers, marketeers, inkopers, en specialisten, die zich bezighouden met het meest duurzame platform voor retouren van Europa met een kantoor én magazijn.

 

Heb je vragen?

Stel ze aan onze klantenservice via:

- Chat; op de website rechtsonder
- Email; info@2dekansje.com
- Whatsapp; +31 6 28 46 93 69
- Bel; +31 6 28 46 93 69

The rating of www.2dekansje.com at Webshop Trustmark Reviews is 8.7/10 based on 200 reviews.

Laatst bekeken