100% werkende retouren tegen een scherpe prijs
Op werkdagen voor 16:00u besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50,-
14 dagen recht van retour
 

Refurbished Condities

Productcondities: wat mag je verwachten van je aankoop?

Bij 2dekansje.com - Refurbished vind je alleen refurbished devices die 100% technische in orde zijn! 

Al onze iPhones worden namelijk op meer dan 50 punten gecontroleerd door robots. En dat zie je nergens anders! Duizenden tevreden klanten gingen je dan ook al voor. 

De kwaliteit van onze refurbished producten blijkt onder meer ook uit de gemiddelde klantbeoordeling van een 9,0! Daar zijn we natuurlijk enorm trots op. 

Hieronder lees je meer over onze drie verschillende productcondities.

 

A GRADE (ZO GOED ALS NIEUW)

A-Grade (zo goed als nieuw) Een iPad is in principe een uitvergrote versie van de iPhone (smartphone). Daarom worden er ongeveer dezelfde gradatie eisen toegepast, bij het beoordelen van de cosmetische staat van de iPads en iPhones.

Daarbij zeggende, wordt er wél rekening gehouden met het feit dat relatief kleine beschadigingen, bij iPads meer opvallen dan bij iPhones. Hierdoor wordt er bij iPads eerder gekozen voor een lagere gradering (B-grade of C-grade) dan onze A-grade.

 

B GRADE (LICHT GEBRUIKT)

Veel mensen gebruiken een beschermhoes om hun iPad. Hierdoor kan er een blijvende afdruk ontstaan op de behuizing van de iPad. Soms kan het voorkomen dat deze afdruk niet te verwijderen is. Wanneer een afdruk nadrukkelijker aanwezig is, wordt de iPad gegradeerd tot een B-Grade.

Net als bij iPhones, mogen B-Grade iPads iets meer gebruikerssporen hebben dan A-Grade iPads. Mits de gebruikerssporen maar niet té opvallend zijn. Het kan voorkomen dat er een zichtbaar krasje op het beeldscherm aanwezig is maar, zodra het beeld van de iPad aan staat, zullen die (vrijwel) niet opvallen.

 

C GRADE (ZICHTBAAR GEBRUIKT)

iPads worden door sommige mensen intensief gebruikt, en dat zie je dan ook weer terug aan de uiterlijke kenmerken van de iPad. Wanneer de gebruikerssporen prominent aanwezig zijn, graderen wij de iPad als C-Grade. Bij een C-grade iPad is veelal sprake van één of meerdere diepere krassen of deukjes.

Ofwel, er is sprake van een groter aantal gebruikerssporen. De benaming ‘zichtbaar gebruikt’ is dan zeker van toepassing (zie foto’s). Het voordeel van C-grade iPads is dat deze nóg voordeliger zijn dan A-grade en B-grade iPads.

 

Garantie op Refurbished iPhones, iPad's en Macbooks

Op alle producten van 2dekansje.com Refurbished heb je recht op wettelijke garantie conform de Europese richtlijnen. Wettelijke garantie houdt in dat een product datgene is of moet doen wat jij er als koper in alle redelijkheid van mag verwachten. Het product moet bij levering in goede staat verkeren en -bij normaal gebruik- ook in ieder geval 12 maanden naar behoren functioneren. Wanneer een device niet compleet, beschadigd of defect is bij ontvangst of niet naar behoren werkt, neem dan contact met ons op.

Extra garanties en fabrieksgaranties doen niks af aan de wettelijke rechten. Wanneer je niet zeker bent of iets onder de garantievoorwaarden valt, kun je altijd contact met ons opnemen.

 

Kwaliteitscheck

Alle refurbished devices van 2dekansje.com Refurbished krijgen voordat ze verkocht worden een uitgebreide kwaliteitscheck waarbij ze op meer dan 50 punten worden gecontroleerd. Eventuele defecte onderdelen worden daarbij vervangen door nieuwe onderdelen. Omdat wij achter onze refurbished devices en de kwaliteit daarvan staan, ontvang je bij ons 2 jaar garantie op je aankoop.

 

Wat doe ik als mijn product een defect vertoont?

Mocht je device binnen de garantietermijn defect raken, dan kun je gebruik maken van onze Repair Service. Neem contact op met onze Service Desk, wij zullen je helpen met het desbetreffende probleem.

 

Wij proberen vervolgens in eerste instantie telefonisch om je klacht te verhelpen. Op deze manier sluiten we zoveel mogelijk uit dat het defect een gebruikersfout betreft. Ook word je (eventuele) klacht(en) genoteerd en ontvang je nadere informatie om het device eventueel aan ons te retourneren.

 

Ons advies

Het risico voor het insturen van een pakket ligt bij de verzender. Wij adviseren altijd om een defect toestel (tot €500) verzekerd én aangetekend te versturen. Zorg tevens voor een goed beschermde, normale en degelijke verpakking waarin de inhoud van het pakket niet opvalt. Na de reparatie krijg je het device weer kosteloos thuis gestuurd.

 

2dekansje.com Refurbished respecteert de wettelijk bepaalde garanties en zal ten allen tijden naar een optimale afhandeling streven.

 

Je rechten tijdens de garantieperiode

Als een device niet naar behoren functioneert binnen de toepasselijke garantietermijn, zullen we met een passende oplossing komen. Je device zal dan gratis worden gerepareerd of geruild worden voor een vergelijkbaar exemplaar. Is dit niet mogelijk dan kun je een bedrag terug vragen, afhankelijk van de aanschafdatum:

 

Aanschafdatum

Percentage van de aankoopprijs

0 - 6 maanden 100%

7 - 12 maanden 80%

13 - 18 maanden 60%

19 - 24 maanden 40%

Wanneer het probleem een gebruikersfout betreft, valt dit buiten de garantie. Met gebruikersfouten worden onder andere val-, stoot- en vochtschade bedoeld.

 

Twijfel je over de garantie? Neem dan contact met ons op.

 

Heb je vragen?

Stel ze aan onze klantenservice via:

- Chat; op de website rechtsonder
- Email; info@2dekansje.com
- Whatsapp; +31 6 28 46 93 69
- Bel; +31 6 28 46 93 69

Laatst bekeken